Salt la conținutul principal

BODY SHAPING PROGRAM – tratament combaterea celulitei și a vergeturilor

BODY SHAPING PROGRAM – tratament combaterea celulitei și a vergeturilor

Abordare-cosmetica-inovatoare

SILUETA BINE PROPORŢIONATĂ, CORP FIN ŞI SUPLU, PIELE LIPSITĂ DE CELULITĂ ŞI VERGETURI SUNT VISUL ORICĂREI FEMEI. O LINIE COMPLETĂ DE PRODUSE COSMETICE, CU SINERGIA COMPONENTELOR ŞISPECIFICITATEA ACŢIUNILOR, NE PERMITE PROVOCĂM UN IMPACT DRAMATIC ASUPRA PROBLEMELOR ORICĂRUI TIP DE PIELE, ASIGURÂND REZULTATE VIZIBILE ŞI DE DURATA .

Inspirat de principiile unice ale SPA & Wellness şi în conformitate cu realizările cosmeticii moderne, Bielenda Professional a creat un tratament care combină proprietăţile funcţionale pentru piele şi proprietăţile holistice pentru spirit.                                                                     Programul pentru modelare corporală este un tratament omnidirecţional care reduce aspectul de celulită şi vergeturi şi da efectul de piele netedă şi de slăbire. În plus, tratamentele complete dau fermitate şi hidratează pielea, oferindu-i un aspect semnificativ mai tânăr. Lumea unică a îngrijirii SPA & Wellness este creată de aroma senzuală de fructe de portocal, care este la baza tuturor tratamentelor.

Bielenda Science Laboratory Experts a dezvoltat o combinaţie unică din ingrediente active de cea mai înalta calitate pentru un efect avansat de slăbire. BODY SHAPING PROGRAM constăîn fomrule inovative şi programe originale de îngrijire care asigură acţiunea eficientă de modelare şi anticelulită.

COLEUS INDIAN (laţ. Coleus forskohlii), denumit, de asemenea, urzică indiana, este o plantă perenă care creşte în regiunile subtropicale şi în zonele calde, temperate din India, Nepal, Sri Lanka, Burma, Thailanda şi din alte ţări din Asia de Sud-Est. Activitatea de cercetare ştiinţifică a început pe scară largă în 1974, la Institutul Central de CercetareŞtiinţifică hindus. Printre altele a arătat proprietăţile terapeutice ale plantei sunt determinate în primul rând de compuşii diterpene. După identificarea şi izolarea completă a ingredientului activ esenţial, i s-a dat numele de forskolin – în onoarea botanistul finlandez , Peter Forskal ( 1736-1763 ).

Alte ingrediente active

Ingrediente care îmbunătăţesc circulaţia sanguină: cafeină, iederă, ceai verde, alge oceanice, coji de nuca măcinate, zahăr brun din trestie de zahăr.
Ingrediente care stimulează lipoliză: Forskolin,  Vitamina A
Ingrediente care reglează schimbările biochimice şi dau fermitate: ulei din seminţe de coacăze negre, ulei din plantă Perilla, pennywort asiatic, Coenzyma Q10, acid hyaluronic cumasă moleculară mică.

Acţiunea ingredientului forskolin din Urzică indiană

 • Eliberează rezervele de grăsime şi determina arderea lor pentru producerea de energie.
 • Inhibă sintetizarealipidelor în celulele aşa-numitului ţesut galben (adipos).
 • O puternică reducere a grăsimii şi o circumfeintei coapselor şi braţelor.

 Indicaţii pentru procedura:

Pierederea fermităţii şi elasticităţii pielii; diferite forme de celulita; vergeturi; ţesut adipos în ecxces (abdomen, coapse, feşe, braţe); metabolism neregulat; alte problem de metabolism; după naştere (nu în perioada de lactatie); pe parcursul unei diete de slăbit sau de îngrăşat rapid; în cazul unui stil de viaţă pasiv.

Acţiune:

sprijină reducerea ţesutului adipos din organism (stimulează lipoliză, previne lipogeneză); îmbunătăţeşte fermitatea şi elasticitatea pielii; restabileşte fermitatea şielasticitatea pierdute; sprijină o reducere treptată a celulitei; previne celulita; netezeşte, înmoaie şi luminează vergeturile; slăbeşte şi modelează formele corpului (reducecircumferinţa în părţile corpului tratate).
– BODY WRAPPING): netezeşte şi întăreşte pielea ; regenerează pielea ; ajută la menţinerea rezultatelor obţinute cu ajutorul intervenţiei chirurgicale ; hrăneşte intens şihidratează ; îmbunătăţeşte textura pielii ; relaxează.

Recomandări:

TRATEMNTUL poate fi aplicat pe tot corpul sau parţial, excluzând zona bustului. Serii de 8-12 tratamente de 2 ori pe saptmana sunt recomandate, apoi un tratament pe luna pentru asusţine efectul. Tratamentele pot fi susţinute în capsule SPA.

NOTĂ! Persoanelor care prezintă vene varicoase sau capilare dilatate nu le sunt recomandate tratamentele “calde”.

Produse necesare pentru tratament:

 • Ulei de baie energizant
 • Concentat 2în1 Anti-Celulita & Body Scrub Enzimatic cu Forskolin Indian
 • Scrub cu Forskolin Indian cu efect de întinerire
 • Concentrat body 2în1 Anti-Celulita cu Forskolin Indian
 • Masca modelatoare cu Forskolin Indian
 • Balsam(Loţiune) modelator pentru corp cu Forskolin Indian
 • Ser anticelulitic cu Forskolin Indian

Metode:  

 •  Liposucţie cu ultrasunete, Capsule SPA, Sonophoresis (ultrasound), Mesotherapie fără ace.

Protocol de tratament:

Faza 1 – curăţare delicată

Pentru duş: aplicaţi o cantitate suficientă de Ulei Energizant de baie în palmă / pe burete şi aplicaţi pe pielea umedă, masaţi uşor corpul. Utilizarea unui burete va creştecantitatea de spumă. Uleiul poate fi aplicat pe o lufă sau mănuşă din iarbă de mare naturală şi masați uşor pentru a intră în piele. Apoi clătiţi bine şi uscaţi pielea cu un prosop.
Pentru baie: în funcţie de capacitatea căzii de baie, apreciaţi cantitatea de ulei apoi turnaţi-o pe lângă jetul de apă caldă (37 gC), pentru a crea spumă catifelată. Pacientului ise recomandă savureze baia relaxantă aproximativ 20 min. Adiţional, se poate folosi un apparat de hidromasaj. După baie, uscaţi pielea cu un prosop.

Faza 2 – exfolierea şi catifelarea

În funcţie de tipul de piele, aplicaţi unul dintre următoarele exfoliante: 2în1 Anti-Celulită & Body Scrub Enzimatic cu Forskolin Indian sau Body Scrub cu Forskolin Indian cu efect de întinerire. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de pe amabalaj. Exfoliantul poate fi folosit şi în capsulele SPA.

Faza 3 – activare şi wellness

Aplicaţi 2în1 Anti-Celulită Concentrat cu Forskolin Indian pe piele şi masaţi uşor, în special în zonele cu ţesut adipos în exces şi în cele afectate de celulită, până la absorbţiecompletă. Concentratul poate fi aplicat şi cu ajutorul metodelor: liposucţie, mesoterapie fără ace pentru aproximatix 10 min.
Notă: Concentratul 2în1 asigură o foarte bună conductivitate a ultrasunetelor şi prelungeşte timpul de contact cu pielea, asigurând alunecare continuă. Adițional, se poate aplica un masaj clasic sau anticelulitic pe tot corpul sau pe zonele supuse tratamentului. Se recomandă Uleiul Luxuriant de masaj. În continuare aplicaţi Mască de Corp Modelatoare cu Forskolin Indian. Se aplică uniform pe tot corpul, inclusiv pe tălpi (dar nu în zona bustului), sau parţial pe zonele vizate. Utilizaţi mănuşi de latex. Apoi începeţi metoda Body Wrapping sau ultizați o folie de plastic. Începeţi cu piciorul stâng, apoi fesele şi abdomenul, apoi repetaţi pe piciorul drept. Repetaţi procedura de 2 ori, ajustând presiunea înfucntie de nivelul de expandare (umflare). Acoperiţi corpul cu o pătură şi cu o pilota cosmetică pentru 30 min sau staţi în capsulă SPA (modul saună) pentru 20 min. (creştereatemperaturii intesifică efectul ingredientelor active). Tăiaţi folia şi îndepărtaţi masca cu apă, apoi uscaţi pielea cu un prosop.

Faza 4 – îngrijirea

Aplicaţi un strat subţire de Loţiune Modelatoare cu Forskolin Indian, masaţi uşor până la absorbţie completă. Nu clătiţi. La aplicare se poate masa corpul (masaj de drenaj sauanticelulitic, în funcţie de tipul de probeme ale pielii dvs).

Faza 5 – reţeta frumuseţii

PROFESSIONAL HOME CARE –  Ser anticelulitic cu Forskolin Indian175  ml.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *