Salt la conținutul principal

Oja MORGAN TAYLOR  lac de unghii profesional pentru manichiură și pedichiură

Lacul de unghii  profesional Morgan Taylor pentru Manichiura clasică fixează tendința în nail art,  asigura manichiura ultrarezistentă şi strălucitoare vedetelor NYFW în fiecare an.

Lac de unghii profesional MORGAN TAYLOR

  • Este foarte important, ca înainte să începi să aplici lac de unghii acasă sau la salon să faci pregătirea pentru manichiură. Pregătirea unghiilor pentru manichiură este o Etapă esenţială  pentru o unghie curată şi sănătoasă care va reuşi să împiedice lacul de unghii sa se ciobească, să se deterioreze sau să se mătuiască.

Oja MORGAN TAYLOR este un produs 3 FREE pentru îngrijire unghii: nu conţine Formalhedrină, Toluen și DBP – dibutil ftalat.

În concluzie, mâinile trebuie dezinfectate, unghiile curăţate cu ajutorul ustensile instrumente  specifice pentru manichiură.

  • Nu neglija cuticulele pentru a obţine un aspect frumos al unghiei, o manichiură impecabilă acasă sau la salon. Foloseşte ulei pentru cuticulecuticulele uscate nu pun în valoare  manichiura impecabilă cu lac de unghii Morgan Taylor.

Esenţial este să aplici pe unghie o bază pentru lacul de unghii.

  • Aplicarea unei baze este esenţială pentru a proteja unghia de oja cu pigmenţi puternici, cât şi pentru o manichiură rezistentă.
  • Aplicarea unui top coat efect mat sau strălucitor este absolut necesară pentru uscarea mai rapidă a ojei.  Finishul  asigură un finisaj impecabil şi rezistent pentru manichiura cu efect mat sau strălucitor, în funcţie de topul ales. Finish  aplicat pentru stratul de culoare va aduce o manichiură rezistentă în timp.
  • Sfatul nostru pentru a obţine o culoare intensă, este  să aplici 2 straturi de culoare cu timp de uscare suficient între etape. Efectul va fi obţinerea unei manichiuri frumoasă, impecabilă, rezistentă şi strălucitoare timp îndelungat.