Salt la con╚Ťinutul principal

Baze-top-coat-uri pentru manichiura cu gel UV/LED, gel soak off, oja semipermanenta, Gelish lac gel, oja profesionala, lac de ungii clasic.

Base coat si Top coat Gelish pentru oja semipermanenta UV/LED, gel soak off, gel lac Gelish sunt îmbogatite cu vitamine A si E. cu Keratina, protejează și hrănesc unghia, împiedica efectul de colorare a unghiei. Tratamentul special pentru unghii deteriorate, moi sau îngălbenite VITALGEL ce poate fi folosit si ca bază pentru oja clasica sau oja semipermanenta, gel UV/Led.

Top coat Gelish pentru o manichiura de lung─â durat─â ╚Öi rezisten╚Ť─â ┬ácu efect str─âlucitor sau efect mat.

Base coat ┬áBCL SPA pe baza de Ulei de Argan certificat organic cu uscare rapid─â sau aderen╚Ť─âa u╚Öoar─â, ce protejeaz─â unghiile ┬á├«mpotriva ├«ng─âlbenirii. Top coat cu efect mat sau str─âlucitor ofer─â rezisten╚Ť─â ├«ndelungat─â.

Base coat si Top coat Morgan Taylor┬á├«mbog─â╚Ťite cu vitamine A, E si Keratina asigur─â uscare rapid─â, rezisten╚Ť─â ├«ndelungat─â, hrane╚Öte unghia ╚Öi ofer─â efect mat sau str─âlucitor. Gama noua REACT poate fi aplicat─â ├«n combina╚Ťie cu orice fel de oj─â, se usuc─â la aer ╚Ťi ofer─â efect de gel.