Salt la conținutul principal

Baze-top-coat-uri pentru manichiura cu gel UV/LED, gel soak off, oja semipermanenta, Gelish lac gel, oja profesionala, lac de ungii clasic.

Base coat si Top coat Gelish pentru oja semipermanenta UV/LED, gel soak off, gel lac Gelish sunt îmbogatite cu vitamine A si E. cu Keratina, protejează și hrănesc unghia, împiedica efectul de colorare a unghiei. Tratamentul special pentru unghii deteriorate, moi sau îngălbenite VITALGEL ce poate fi folosit si ca bază pentru oja clasica sau oja semipermanenta, gel UV/Led.

Top coat Gelish pentru o manichiura de lungă durată și rezistență  cu efect strălucitor sau efect mat.

Base coat  BCL SPA pe baza de Ulei de Argan certificat organic cu uscare rapidă sau aderențăa ușoară, ce protejează unghiile  împotriva îngălbenirii. Top coat cu efect mat sau strălucitor oferă rezistență îndelungată.

Base coat si Top coat Morgan Taylor îmbogățite cu vitamine A, E si Keratina asigură uscare rapidă, rezistență îndelungată, hranește unghia și oferă efect mat sau strălucitor. Gama noua REACT poate fi aplicată în combinație cu orice fel de ojă, se usucă la aer ți oferă efect de gel.