Salt la conținutul principal

Răsfățul BCL SPA – organic SPA tratament corporal în 4 pași

Răsfățul BCL SPA – organic SPA tratament corporal în 4 pași

Organic SPA tratament  BCL în 4 pași  folosește produsele- sare de baie de la Marea Moartă, scrub (exfoliant cu zaharuri), mască hidratantă și cremă masaj.

 • Sare de Baie de la Marea Moartă 
  Curăță și detoxifică pielea cu ajutorul Sării de Baie de la Marea Moartă, sarea de cea mai înaltă calitate de pe pământ. Această sare puternică, dar delicată cu pielea este infuzată cu ingrediente organice certificate și Ulei de Argan prețios din Maroc.
 • Exfoliant cu Zaharuri
  Exfoliază delicat pielea cu zaharuri naturale formulate într-un amestec prețios de uleiuri certificate organic. Uleiul de Argan, Uleiul de Măsline, Uleiul de Jojoba și Uleiul de Mentă Dulce acționează împreună, lăsând pielea hidratată, strălucitoare și catifelată.
 •  Mască Hidratantă
  Redă hidratarea naturală a pielii și înlătură impuritățile
  cu această mască pe bază de argilă.Formulată cu ingrediente sănătoase precum extractul de castravete, untul de shea și uleiul de măsline. Această mască hrănitoare alină, îngrijește, vindecă și protejează pielea.
 • Crema pentru Masaj 
  Este ideală pentru masaj sau hidratare, lăsând pielea luminoasă și hidratată în profunzime. Crema este infuzată cu Ulei de Argan, Ulei de Măsline, Extract de Varec și Extract de Lămâie. Crema pentru masaj abundă în vitaminele și antioxidanții atât de necesari pielii.

BE CARE LOVE “Trăiește, Îngrijește, Iubește”

BCL este o poveste despre relații aducătoare de energie pozitivă ce izvorăște din felul în care ne simțim. Ne dorim ca această energie să ajungă la toată lumea, să sporim conștientizarea acesteia, generând schimbare și ajutând oamenii să obțină ce vor în viață.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *