Salt la conținutul principal

Reconstructie unghii ACRYL pas cu pas ProHesion

Reconstructie unghii ACRYL pas cu pas ProHesion Liquid+Powder- HARDER, LONGER, STRONGER

Aplicații clasice de Roz & Alb modele unghii

Pregătire:

pas 0

Împingeți cuticula și dați forma unghiei. Piliți suprafața unghiei cu o pilă buffer până eliminați luciul și îndepărtați pulberea rezultată. Aplicați PH Bond pe unghia naturală de la bază la vârf. Aplicați un strat subțire de ProBond pe înteaga lungime a unghiei.

 

 

 

Pasul 1:

 

pas1

Scoateți șablonul de unghii Perfetto și așezați urechiușa centrală dedesubt pentru a ajuta la fixarea acestuia. Țineți șablonul între fiecare deget și degetele mari și rulați-l între ele pentru a crea o linie curbă. Menținând curba, glisați șablonul sub părțile laterale, realizând apoi aderența pe deget. Apăsați pe urechiușe și asigurați-vă ca linia curbă c este uniformă, cu ajutorul unghiilor mari, apăsați chiar pe linia dintre unghia naturală si piele. Acest lucru ajută la crearea curbei c la marginea liberă a unghiei naturale.

 

 

Pasul 2:

 

pas2Înmuiați bine pensula Pro 9 acrylic în ProHesion Sculpting Liquid și luați cu ea o biluță de mărime medie din ProHesion Vivid White sculpting powder, apoi așteptați ca textura oranj, similară culorii pielii, să devină crem. Așezați biluța la îmbinarea dintre unghia naturală și șablon. Dispersați biluța albă între laterale către șanțul unghiei pentru a forma linia-zâmbet. Ajustați linia-zâmbet; apoi, prin manevre ușoare, neteziți produsul. Ajustați din nou linia zâmbetului, concentrându-vă asupra marginilor ascuțite și casante, și apăsați pentru a distribui produsul uniform. Foarte ușor atingeți pensula de marginile borcănelului pentru a   se impregna cu o cantitate foarte mică de gel de construcție, apoi prindeți cu ea o biluță albă, uscată. Aplicați produsul dinspre marginea liniei-zâmbet înainte și, prin manevre ușoare, dispersați uniform produsul. Ajustați forma finală a unghiei. Repetați procedura deget cu deget.

 

Pasul 3:

 

pas3

Luați o biluță de mărime medie de ProHesion Elegant Pink sculpting powder și așezați-o la jumătatea distanței dintre cuticulă și linia-zâmbet. Apăsați pentru o distribuire uniformă și întindeți produsul spre vârf. Apoi, prindeți cu pensula o biluța mai mică de ProHesion Elegant Pink sculpting powder și aplicați în zona cuticulei, apăsând uniform pentru distribuirea și îmbinarea produsului.

 

 

 

Pasul 4:

pas4

Așteptați ca produsul să devină modelabil și modelați curba c, începând cu corpul unghiei până la linia-zâmbet, prin mișcări de rulare și ridicare pentru a obține o curbă precisă pe corpul unghiei. Apăsați marginea liberă din jurul dispozitivului Harmony C-Curve Stick pentru a îmbunătăți aspectul curbei c, asigurându-vă ca aspectul acesteia este uniform pe toată placa unghiei.

 

 

 

Pasul 5:

 

 

pas5

Începeți cu pila de granulație 150/150 – pentru marginea liberă, laterale și arcada inferioară. Utilizați apoi pila 180/180 și repetați ultimul pas. Ajustați conturul și forma folosind pila 180. Asigurați-vă ca linia curbă c este uniformă.

 

 

 

Pasul 6:

 

pas6

Îndepărtați praful rezultat cu un șervețel uscat Wipe It Off lint-free înainte de a trece la pila-buffer 100/180, repetați toți pașii de pilire pentru a îndepărta zgârieturile lăsate de pilirile anterioare. Cu ajutorul pilei buffer 220/280, repetați procedura. Ștergeți unghia cu un șervețel uscat Wipe It Off lint-free pentru a îndepărta pulberea rezultată între pilirile cu buffer.

 

 

 

Pasul 7:

 

 

pas7

Aplicați uleiul pentru cuticule Gelish Nourish Cuticle Oil și îndepărtați excesul cu un șervețel Wipe it Off. Lustruiți unghia cu partea albastră Eco Shiner, apoi repetați cu partea albă pentru un luciu desăvârșit.

 

 

 

 

Pasul 8:

 

pas8Aspectul final.

 

 

 

 

Reconstructie unghii ACRIL, pas cu pas ProHesion SHOP NOW

Reconstructie unghii ACRIL, pas cu pas ProHesion TUTORIAL VIDEO

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *