Salt la conținutul principal

Tratament anticelulită și vergeturi-body-shaping-program

Programul pentru modelare corporala este un tratament omnidirectional care reduce aspectul de celulita si vergeturi si da efectul de piele netedă si de slabire. In plus, tratamentele complete dau fermitate si hidrateaza pielea, oferindu-i un aspect semnificativ mai tanar.
Indicatii pentru procedura:
-pierederea fermitatii si elasticitatii pielii; diferite forme de celulita; vergeturi; tesut adipos in ecxces (abdomen, coapse, fese, brate); metabolism neregulat; alte problem de metabolism; dupa nastere (nu in perioada de lactatie); pe parcursul unei diete de slabit sau de ingrasat rapid; in cazul unui stil de viata pasiv.
Actiune:
-sprijina reducerea tesutului adipos din organism (stimuleaza lipoliza, previne lipogeneza); imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii; restabileste fermitatea si elasticitatea pierdute; sprijina o reducere treptata a celulitei; previne celulita; netezește, inmoaie si lumineaza vergeturile; slabeste si modeleaza formele corpului (reduce circumferinta in partile corpului tratate)

-netezeste si intareste pielea ; regenerează pielea ; ajută la menținerea rezultatelor obținute cu ajutorul intervenției chirurgicale ; hrănește intens și hidratează ; imbunatateste textura pielii; relaxeaza.
Recomandari:
TRATEMNTUL poate fi aplicat pe tot corpul sau partial, excluzand zona bustului. Serii de 8-12 tratamente de 2 ori pe saptmana sunt recomandate, apoi un tratament pe luna pentru a sustine efectul. Tratamentele pot fi sustinute in capsule SPA.
NOTA! Persoanelor care prezinta vene varicoase sau capilare dilatate nu le sunt recomandate tratamentele “calde”.